dissabte, 4 de desembre del 2010

No us pensàveu que tendria bona sort...

Com sabreu, tenia billets per anar Copenhagen. Doncs, poden agafar es putes billets i foter-se'ls pes cul es cony de controladors aeris. En fi, vol anul·lat, no canvi de vols possibles, etc. etc. Que'ls hi donin pes cul a nes cony de cabrons que cobraran 10 vegades més de lo que arribarem a cobrar qualsevol de naltrus en sa nostra vida.

Bueno, aquesta vegada si que he set breu. Això és lo que tenc per contar. Ja ho veieu, "bones notícies!".

3 comentaris:

  1. Jopsss Lluís...
    Que sàpigues però, que la mala sort no dura per sempre!!! I que segur que després tindràs una bona temporada de molt bona sort.

    La veritat és que entenc que la feina dels controladors aeris deu ser estressant, amb molta responsabilitat etc... però el sou, teeela; i encara es queixen... i a més en pont

    ResponElimina
  2. Son uns cabrons! (i mira que jo no acostumo a dir aquestes coses...) a sobre que cobren el que cobren, han de fer vaga en pont i sense avisar! Els pares del Roger havien de venir aquest pon a visitar-nos, al final han pogut venir, pero despres de passar 42 hores a l'aeroport, tenir 2 vols cancelats i a sobre que els hi perdessin la maleta...Per sort que la companyia amb la que anaven es seria (KLM) i els hi van pagar una nit d'hotel prop l'aeroport i els hi van donar plasa a altres vols (despres de 2 dies se la van guanyar, tot s'ha de dir..).
    Em sap greu Lluis, pero estic amb la Marta, tanta mala sort s'ha de tornar bona en algun moment. (Ja has comprat numero per la loteria de nadal???)

    Petons!!
    Per cert, a veure si mirem lo del viatge alternatiu aquest, que fa dies que no rebo res!:)

    ResponElimina
  3. estic totalment dacord amb tu. són uns F**** d P***.

    ResponElimina