dimecres, 1 de desembre del 2010

Primera gran nevada a Grenoble

Hola nois, torno a ser jo.
Estava aquí ja farta d'estudiar i he decidit fer una pausa, que ja serà definitiva per avui. Avui ja he fet l'última presentació que havia de fer i ara ja comença el compte enrera per a que s'acabin els exàmens... jijijiji :) :) :)

A part d'això, entre ahir a la nit i avui hi ha hagut la primera gran nevada a Grenoble!! Aquesta vegada, malauradament, ha superat la nevada de Barcelona. S'ha passat tota la nit i tot el matí nevant. Hi ha més o menys uns 25-30cm de neu!! mooola. Això, sí! grenoble es veu que quan neva també és una mica caos. Els busos no funcionen fins que no passen les màquines que treuen la neu perquè no tenen suficient pressupost com per ficar-lis pneumàtics de neu, el tram estava a reventar i bueno... amb la bici es relliscava molt i gairebé no s'avançava. En fi... que aquest matí he volgut sortir amb temps perquè tenia la presentació a les 8.20h i ja em veieu pel mig de la carretera caminant perquè encara no havien tret la neu de les voreres i no es podia caminar. Això sí, ben equipada amb les mega botes de muntanya.
Només us escria per dir-vos això i per ensenyar-vos algunes fotos. Per cert, en penjaré més al facebook

Cuideu-vos!!!!










3 comentaris:

  1. Que guai Marta!!! jo encara n'espero una d'aquestes...
    Molta sort amb els examens!! per cert, em sembla que ja t'ho he preguntat pero no em vas contestar, amb aquests examens acabes el semestre o el master??? :S

    Petoons!!

    ResponElimina
  2. aix, aix... sento no haver-te contestat :S :S

    Acabo el semestre però també els últims, últims, últimissims exàmens. Al segon semestre faig un stage de 6 mesos a un laboratori de la uni.

    Un peto molt gran Maria!!!!

    ResponElimina
  3. OOoooOo!molt be! ^.^ aixi que no hauras d'estudiar mes! segur que ho trobaras a faltar... XD
    No et preocupis per no contestar, ja m'imagino que no has parat, aixi que tens excusa ;)

    Petoons Marta!!

    ResponElimina